Paarden Coaching Arnhem

Brengt het beste in je naar boven

Leiderschapsontwikkeling 

De Paardenspiegel

Wat voor leider wil jij zijn, in je eigen leven en voor anderen? 

Door inzicht te krijgen in jouw talenten en uitdagingen, word je effectiever als leider, zowel voor jezelf als voor je team. 

Er bestaat niet één enkele manier van uitstekend leiderschap. Het is vooral een combinatie van eigenschappen die iemand tot een goede leider maakt. Door je bewust te zijn van jouw unieke eigenschappen, kun je deze doelbewust en overtuigend inzetten. Zo vergroot je jouw invloed op jouw unieke wijze.

Het paard als spiegel

Wist je dat mensen die ontspannen en congruent overkomen in de westerse maatschappij als charismatisch en overtuigend worden ervaren? Daarbij is het belangrijk dat verbale en non-verbale communicatie met elkaar overeenkomen. En dat is best lastig als je een situatie spannend vindt of weinig vertrouwen hebt in een overtuigende uitvoering. Wil je jezelf hierin sterker maken, dan is het paard een uitermate geschikte coach.

Het paard is zeer gevoelig voor oprecht leiderschap. Het is meester in het interpreteren van non-verbale communicatie. Het paard reageert op lichaamshouding, mate van ontspanning en focus. Deze combinatie maakt het paard uitermate geschikt voor leiderschapstrainingen en het uitdiepen van thema’s zoals begrenzen en vertrouwen.

Workshop leiderschapsontwikkeling

In deze leiderschapsworkshop ontmoet je professionals, die net als jij, nieuwsgierig zijn naar de kracht van persoonlijk leiderschap en deze in zichzelf willen verstevigen. Wij combineren paardencoaching met de kennis van Insights Discovery. Zo krijg je meer zicht op jouw rol als leider, zowel in je professie als in je privéleven. Je hoeft geen leidinggevende te zijn om leiderschap te tonen. Tijdens de eendaagse paardenspiegel met Insights Discovery staan jouw persoonlijk leiderschap en professionele identiteit centraal. ‘Authenticiteit’ is daarbij het sleutelwoord.

 

Insights Discovery

Voorafgaand aan de workshop ontvang je een digitale vragenlijst Insights Discovery. Deze vragenlijst resulteert in jouw unieke Insights Discovery profiel met jouw unieke kleurendynamiek. Het kleurenmodel Insights Discovery helpt je inzicht te krijgen in jouw persoonlijke voorkeuren en unieke stijl. Het zorgt voor een concrete taal om de stijlen en non-verbale communicatie te duiden. Ook biedt het handvatten voor een betere communicatie met andere types. Beschik je al over een Insights Discovery profiel? Vermeld dat dan bij de inschrijving. In overleg met de coach kan je dit profiel gebruiken en ontvang je korting op de inschrijving.

Bekijk hier onze promofilm op youtube

Lees hier meer over Insights Discovery en het persoonlijke profiel


Ervaring met paarden is niet nodig. Er wordt uitsluitend gewerkt met betrouwbare paarden en ervaren paardencoaches. 

"Niets is vaag of wollig, wel puur en concreet." 

Tip: Onze workshop past in de meeste loopbaanbudgetten en duurzame inzetbaarheid regelingen. Informeer bij jouw werkgever wat de mogelijkheden zijn voor volledige financiering of co-financiering. 

Praktische informatie 
Workshops Leiderschapsontwikkeling met paardencoaching zijn op aanvraag. Voor meer informeer; mail naar sbrammer@bemotion.nl of bel Sabina 06-46393161

Boek een workshop of persoonlijke coaching op jouw eigen locatie of kom naar onze TOPLOCATIE BERG EN DAL, nabij Nijmegen.